hero image

Dias Latinos

Festival

Te gast/ externe partij

Latin Devils

Een Explosie van Latin Groove!

Koop 1 ticket voor 2 concerten

Locatie

AFASzaal

  • Normaal € 17,50
Externe verkoop Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Flint faciliteert het evenement; de inhoud en de verantwoordelijkheid liggen bij de organisatie van de voorstelling.

Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.

Een Explosie van Latin Groove! Nils Fischer & Timbazo, daarna de Latin Devils.

Concert 1

Laat je meeslepen door de hypnotiserende beats en krachtige zang van Timbazo! Deze Latin-band, onder leiding van percussionist Nils Fischer, brengt een fusion van Cubaanse timba, jazz en ‘salsa dura’ naar het podium. Hun langverwachte derde album ‘Otra Idea Más’, met bijdragen van grootheden als Issac Delgado en Paquito D’Rivera, belooft een sensationeel optreden vol verrassingen!

Concert 2

Na het spectaculaire optreden van Nils Fischer & Timbazo, nemen de Latin Devils het podium in De Flint, Amersfoort over. Onder leiding van Lucas van Merwijk hebben de Latin Devils met hun adembenemende show ‘The Soul of Spanish Harlem’ uitgebreid door Nederland en Duitsland getourd. Ze brengen daarmee een eerbetoon aan iconen zoals Tito Puente, Celia Cruz, Joe Bataan en Eddie Palmieri. Van New York’s Spanish Harlem naar de hele wereld: Latin muziek begon zijn triomftocht en liet een onuitwisbare indruk achter. Deze erfenis, die nog steeds levendig en inspirerend is, brengen zij naar Amersfoort tijdens Dias Latinos. Mis deze unieke kans niet om de energie en passie van de Latin Devils live te ervaren.

Koop 1 ticket voor 2 concerten

Kom op zaterdag 6 juli naar De Flint en laat je meevoeren op de opzwepende klanken van Latin muziek. Het wordt een avond om nooit te vergeten! Het optreden begint om 21:00 uur en eindigt om ongeveer 00:00 uur. Mis het niet en koop snel je ticket!

Timbazo en Nils Fischer

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving