Ballonvaart Amersfoort. 1920x1080.jpg

Winactie: win een privé-optreden tijdens een ballonvaart

Op vrijdag 18 juni vieren we in heel Nederland dat theaters, poppodia en andere culturele instellingen weer open zijn. Ons geduld is lang op de proef gesteld, maar eindelijk mogen we weer: het wordt #mooierdanooit! Omdat wij (Flint, de Lieve Vrouw, Fluor en de Veerensmederij) zo enorm uitzien naar al het moois dat ons staat te wachten hebben wij een groot cadeau:


Win een privé-optreden van bekende artiesten (Ellen ten Damme, Duda Paiva Company, Ashton Brothers, SPINVIS, Raaf Hekkema en Stefano Keizers*) tijdens een ballonvaart boven de regio Amersfoort voor 2 personen
** op 18 juni. Doe mee met deze winactie! 

 

Nieuwe seizoen online
Op deze dag presenteren Flint, De Lieve Vrouw en De Veerensmederij online hun programma voor seizoen 2021-2022. Vanaf dan kunt u uw favoriete voorstellingen selecteren waarvoor op 3 juli de reguliere kaartverkoop start. Bekijk het programma van Flint. Vrienden van Flint hebben de mogelijkheid al vanaf 1 juli kaarten te bemachtigen voor de voorstellingen in Flint. Word ook Flint Vriend! Ook heeft FLUOR weer een goed gevuld programma klaarstaan voor komend najaar en 2022.

Maak kans
Door onderstaand formulier in te vullen doet u mee met de winactie. De winnaars worden uiterlijk donderdagmiddag 17 juni telefonisch op de hoogte gebracht.

* Bij slechte weersomstandigheden worden de ballonvaarten verplaatst. In verband met beschikbaarheid is het mogelijk dat op de nieuwe datum andere artiesten optredens zullen verzorgen
** Deze 2 personen dienen uit één huishouden te komen
Ballonvaarten zijn officieel vrijgesteld van de 1,5m regel. Desondanks worden voor de winnaars alle coronamaatregelen, ook de 1,5m regel tijdens de vaart, in acht genomen. Daarvoor worden de grootste manden ingezet. Het gebruik van een mondkapje tijdens de vaart is verplicht.
Georganiseerd door:

       


Mede mogelijk gemaakt door:
  

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!