Landscape4.jpg

Start Kaartverkoop 2020-2021

Flint is druk bezig geweest om voor u een mooi theaterseizoen 2020-2021 voor te bereiden, natuurlijk aangepast aan de huidige maatregelen. Dat houdt in dat uw theaterbezoek, het programma en de kaartverkoop misschien iets anders zijn dan u gewend bent. Houdt u de nieuwsbrieven in de komende weken in de gaten voor meer details hierover.

De programmering voor het programma tot en met december staat nu online. De overheidsmaat-regelen wijzigen steeds naar de actuele situatie. Op deze manier is het mogelijk om u later de voorstellingen aan te kondigen die mogelijk zijn volgens de richtlijnen vanaf januari.

Geen seizoensbrochure
Om deze reden verschijnt er geen seizoensbrochure 2020-2021. Omstandigheden veranderen voortdurend. De kans is groot dat informatie alweer achterhaald is, op het moment dat de brochure bij u in de brievenbus zou vallen. Daarom presenteert Flint het programma tot en met december 2020 enkel online via de website.

Belangrijke data
Op ma 17 augustus, 9.00 uur start de kaartverkoop voor Vrienden van Flint
Op do 20 augustus, 9.00 uur start de reguliere kaartverkoop

Door de anderhalve-metermaatregel is niet het volledige aantal plaatsen beschikbaar. Daarom kiest u geen rij- en stoelnummers, maar een sectie in de zaal. Op de voorstellingsavond krijgt u uw plaatsen door een van onze medewerkers toegewezen. Zo delen we de zaal zo efficiënt mogelijk in om zo min mogelijk mensen teleur te stellen. 

Natuurlijk zijn al uw favoriete genres vanaf september weer in Flint te zien. Maar de grootschalige voorstellingen kunnen nog niet vanaf september langs de theaters reizen.

Uw theaterbezoek hebben wij zorgvuldig voorbereid, zodat u ongestoord van uw theateravond kunt genieten. In de servicemail die u voor de voorstelling ontvangt, krijgt u uitleg over uw route in het gebouw, uw plaats op anderhalve meter afstand en hygiëne.

Hoe gaat de kaartverkoop in zijn werk?
Vrienden krijgen een aparte link via de email toegestuurd om toegang te krijgen tot de Vriendenverkoop. Wanneer de kaartverkoop start, kunt u alleen bestellen via de website. Dit seizoen werken wij niet met bestelbonnen. Vanaf 24 augustus kunt u ook telefonisch (033 4 229 229) en aan de kassa bestellen. Voor telefonische bestellingen gelden administratiekosten á € 1,50 per kaart met een maximum van € 10,00 per bestelling, en betaling kan met AcceptEmail.

Tips om geen voorstellingen mis te lopen bij de start kaartverkoop
1. Controleer van tevoren uw inloggegevens van uw account op de website of maak een account aan als u deze nog niet heeft. Deze heeft u nodig om te kunnen bestellen.
2. Ga op 20 augustus om 9.00 uur naar www.flint.nl. U komt dan in de wachtrij terecht. Om 9.00 uur resetten wij de wachtrij en krijgt u een willekeurige plaats in de wachtrij toegewezen. Zo verloopt de bestelprocedure voor iedereen zo eerlijk mogelijk.

U kunt kaarten die u via de website koopt ontvangen als e-tickets die u eventueel zelf kunt afdrukken of fysiek per post (hiervoor rekenen wij € 2,50 aan verzendkosten). De servicekosten van e-tickets en reguliere tickets zijn € 1,00 per kaart, met een maximum van € 5,00 per transactie.

‘Mijn Flint’
Via uw Flint account kunt u uw eigen gegevens beheren en kaarten bestellen. Ook kunt u uw geboekte voorstellingen terugvinden.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes