Start Kaartverkoop 2020-2021

In verband met de huidige situatie is nog niet bekend wanneer de verkoop start voor het nieuwe seizoen. Zodra wij weten in welke vorm het nieuwe seizoen doorgang kan vinden, houden wij u op deze pagina op de hoogte.

De online kaartverkoop voor seizoen 2020-2021 start op www.flint.nl. Flint Vrienden kunnen een week eerder kaarten bestellen dan reguliere bezoekers. Vrienden krijgen een aparte link via de email toegestuurd om toegang te krijgen tot de Vriendenverkoop. Wanneer de kaartverkoop start, kunt u alleen bestellen via de website en via de bestelbon. Zodra alle bestelbonnen zijn verwerkt, kunt u ook telefonisch (033 4 229 229) en aan de kassa bestellen. Voor telefonische bestellingen gelden administratiekosten á € 1,50 per kaart met een maximum van € 10,00 per bestelling, en betaling kan met AcceptEmail.

Tips om geen voorstellingen mis te lopen bij de start kaartverkoop
1. Controleer van tevoren uw inloggegevens van uw account op de website of maak een account aan als u deze nog niet heeft. Deze heeft u nodig om te kunnen bestellen.
2. Ga op 13 juni om 9.00 uur naar www.flint.nl. U komt dan in de wachtrij terecht. Om 9.00 uur resetten wij de wachtrij en krijgt u een willekeurige plaats in de wachtrij toegewezen. Zo verloopt de bestelprocedure voor iedereen zo eerlijk mogelijk.

U kunt kaarten die u via de website koopt ontvangen als e-tickets die u eventueel zelf kunt afdrukken of fysiek per post (hiervoor rekenen wij € 2,50 aan verzendkosten). De servicekosten van e-tickets en reguliere tickets zijn € 1,00 per kaart, met een maximum van € 5,00 per transactie.

‘Mijn Flint’
Via uw Flint account kunt u uw eigen gegevens beheren en kaarten bestellen. Ook kunt u uw geboekte voorstellingen terugvinden.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes