Dragers aan het woord

We laten graag een aantal Dragers aan het woord die vertellen waarom zij Drager zijn van Flint en wat dit betekent voor hun bedrijf.

Raymond Frolich - Fleetsales Manager

Wat heeft jou bezig gehouden (binnen Henri en Herman) de afgelopen maanden?
De autobranche is op dit moment voortdurend in beweging. Henri & Herman in onderdeel van Stellantis.
Zij hebben kort geleden alle dealercontracten opgezegd om zo voor minder, maar grotere contractpartners te zorgen.
Henri & Herman is één van de partners voor de toekomst. Wij bieden naast Opel inmiddels ook Citroën en DS.

Wij verwachten in de toekomst verder in merken uit te breiden, om elke klant op een passende wijze van een mobiliteitsoplossing te voorzien.

Wat is jouw leukste ervaring in Flint Theater?
Vanwege de corona maatregelen was het niet mogelijk om met de dragers bij elkaar te komen voor een ontbijtsessie. Flint theater zorgde ervoor dat we elkaar via een online ontbijtsessie konden ontmoeten. Het ontbijt kregen we allemaal thuisbezorgd. Dit was erg verfrissend en een fijne manier om met elkaar in contact te zijn.

Wat is jouw tip om positief te blijven in deze periode?
Zorg dat je ondanks de “beperkingen” naar voren blijft kijken en er op een creatieve manier voor zorgt dat je toch zoveel mogelijk kunt genieten.

 

Leonie Brunekreef - Marketing Manager

Wat heeft jou bezig gehouden (binnen AFAS) de afgelopen maanden?
De eerste maanden stonden vooral in het teken van het verplaatsen van evenementen, deelnemers informeren, alternatieven bedenken. We hebben razendsnel ons theater omgebouwd tot webinarstudio zodat we de meeste evenementen online konden gaan hosten. Omdat we vòòr maart ook al wel eens webinars deden hadden we wel wat ervaring, maar dat heeft sinds maart wel echt een vlucht genomen.

We besloten al vrij snel om geen fysieke evenementen te doen tot 1 september (inmiddels is dat natuurlijk nog verder verschoven) en daar geen uitzondering op te maken. Dat gaf rust en zorgde ervoor dat we niet bleven verschuiven maar naar alternatieven gingen zoeken die wél konden Dat laat je ook weer eens nadenken over de concepten die staan en de dingen die je al jaren doet. Om een alternatief voor een evenement te kunnen bedenken moet je tot de kern komen: wat is ons doel, wat is een reden voor deelnemers om deel te nemen en wanneer is het voor zowel ons als de deelnemer geslaagd. Daar ga je extra over nadenken.

Daarnaast zijn we vorige week verhuisd naar het nieuwe pand dat de afgelopen 3 jaar aan de andere kant van het kruispunt is gebouwd. Heel gek, want er werken nu helemaal geen medewerkers in het pand. Maar toch moet je er wel voor zorgen dat iedereen weet dat áls je bij AFAS moet zijn, dat tegenwoordig op de inspiratielaan is.

En natuurlijk kijken we inmiddels ook alweer naar 2021. Dat de komende tijd onzeker is en dat je vanuit marketing- en eventoogpunt niet weet wat er allemaal mag, kan en gepast is betekent niet dat we helemaal nog niet aan de slag kunnen met het maken van plannen. Je moet alleen uitgaan van een vorm waarbij je op korte termijn je plannen kunt wijzigen als zaken opeens niet of juist wel weer kunnen.

Wat is jouw leukste ervaring in Flint Theater?
Voor mij persoonlijk was dat AFAS in Concert in de AFAS zaal. AFAS in Concert is een avond vol musicalhits die door verschillende bekende musicalsterren ten gehore worden gebracht. In de zaal? 600 inwoners van Leusden die door een berichtje in de Leusderkrant een gratis ticket hebben gekregen, inclusief een hapje en een drankje. We hebben dit twee keer in Flint gedaan en het is fantastisch om gasten zo te zien genieten. Daarnaast is het ook leuk om Flint en Stage Entertainment, waar wij banden mee hebben door het AFAS Circustheater, op deze manier samen te laten komen.

Wat is jouw tip om positief te blijven in deze periode?
Probeer niet alleen maar uit te kijken naar en te wachten op een tijd dat alles weer normaal wordt, dan word je regelmatig teleurgesteld. Ga dus vooral ook nu aan de slag met nieuwe ideeën, daar krijg je vaak juist een hoop energie van.

En maak ruimte voor persoonlijk en spontane gesprekken. Met collega’s, met zakelijke relaties maar ook persoonlijke relaties. Door zomaar iemand te bellen om te horen hoe het gaat of door in je meeting niet direct ter zake te komen. Juist die persoonlijke gesprekken zijn vaak hartstikke waardevol.

Ellert Janssen - Algemeen Directeur

Wat betekent het Dragerschap voor jou (en je organisatie)?
Vanwege onze jarenlange samenwerking met Flint vinden we het leuk om iets terug te doen. Bovendien is het een mooie manier om gewaardeerde relaties uit te nodigen voor een voorstelling en daarnaast ‘ons werk’ te kunnen laten zien. Ook met enkele mede-dragers hebben wij inmiddels een zakelijke samenwerking. Win-win dus.  

Waarom is cultuur belangrijk voor jullie?
Als bedrijf hebben wij naast een commerciële ook een maatschappelijke functie. Daarbij ben ik persoonlijk een liefhebber van theater; vooral cabaret en muziek. 

Welke voorstelling in Flint is je bijgebleven en waarom?      
HEMA, de musical. Deze voorstelling is exclusief tijdens ons 80-jarig jubileum voor onze medewerkers en hun familie opgevoerd. Bovendien was het een hele leuke voorstelling.  

Als je voor 1 dag programmeur van Flint zou zijn, welke voorstelling of artiest zou je dan zeker een plekje geven in Flint? 
Marc-Marie Huijbregts, Jörgen Raymann, de Verleiders of Brigitte Kaandorp (vooral die met het Metropole orkest).

 

 

 

 

 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!