IMG_0665.JPG

Nieuwe samenwerkingen

Afgelopen jaren is Flint een aantal mooie samenwerkingen aangegaan met
bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toe dragen. Flint is trots dat hier voor het komende seizoen weer een mooie lijst aan toegevoegd wordt.

Dragersnetwerk
De bij Flint aangesloten Dragers, zoals deze partners genoemd worden, zijn inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van ruim 70 lokale en regionale organisaties. Zij zijn actief in diverse branches, elk met een eigen specialisme. Door deze mix biedt dit platform de mogelijkheid om relevante kennis te delen en elkaar te inspireren. Afgelopen seizoen zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor de Dragers, zoals verschillende inspiratiesessies en een Dragersavond. Ook voor het komend jaar staan er weer nieuwe interessante activiteiten op de planning.

Nieuwe Dragers
De Dragers die zich bij het Dragersnetwerk hebben aangesloten zijn; Covebo, Heilijgers, Jekel Automotive, Keistad Advocaten, First National Investment Company, Hotel NH Amersfoort en Signatuur Makelaars. Ieder ‘draagt’ een stukje Flint. Dit varieert van een stoel in de Rabobank Theaterzaal tot een zaal of foyer.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen heel belangrijk. Zij bieden Flint de mogelijkheid tot het programmeren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: jong en oud, van musicalfans tot Bachliefhebbers.

 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!