Trek Live Manon & Paul www.denozem.com (8 van 72).jpg (2)

Grolsch verbindt naam aan ‘TREK live’

Flint en Grolsch hebben de handen ineengeslagen en zijn een mooie nieuwe samenwerking gestart. Grolsch sluit zich hiermee aan bij het Dragersnetwerk van Flint.

Grolsch is een biermerk dat al meer dan 400 jaar bier brouwt. Bier met een volle smaak en een rijke afdronk. Al sinds 2014 is het biermerk in Flint verkrijgbaar bij de bar en in TREK theaterkeuken & café. Met de vernieuwde samenwerking sluit Grolsch zich aan bij het Dragersnetwerk van Flint en verbindt daarmee zijn naam aan TREK Live.

TREK Live powered by Grolsch
Lokale talenten verzorgen tijdens TREK live een optreden op het podium in de foyer van Flint na de voorstelling. Bezoekers kunnen op die manier nog gezellig borrelen na afloop van een voorstelling, onder het genot van een live optreden.

Door de samenwerking met Grolsch heet TREK live met ingang van 1 januari ‘TREK live powered by Grolsch’. Door deze samenwerking zijn er meer middelen beschikbaar om het programma verder uit te bereiden en een mooie randprogrammering neer te zetten.

Een ander onderdeel van deze samenwerking is het feit dat Grolsch de komende 5 jaar bierleverancier van Flint blijft.

Dragersnetwerk
Als nieuwe Drager sluit Grolsch zich aan bij het Dragersnetwerk van Flint. Dit netwerk bestaat uit ruim 65 lokale en regionale organisaties, actief in diverse branches en elk met een eigen specialisme. Door deze mix biedt dit platform de mogelijkheid om relevante kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek te realiseren.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!