IMG_2107.JPG
IMG_2105.JPG
IMG_2104.JPG

Terublik inspiratiesessie 'De toekomst van mobiliteit'

Februari 2019

Wim van Rooijen opent de inspiratiesessie. In deze inspiratiesessie snijdt hij het onderwerp mobiliteit aan. Met veel enthousiasme vertelt hij over de opkomende ontwikkelingen op het gebied van vervoer die zich in toekomst zullen voordoen. Benzine, diesel en zelf autorijden zijn passé. Vergeet de bestaande manieren/methoden, want volgens Wim van Rooijen is vervoer zoals we dat nu kennen verleden tijd.

Met flitsende beelden start Arianne van der Velde (Van Poelgeest) haar presentatie over de nieuwste ontwikkelingen van BMW. Ze vertelt over de nieuwe BMWi Electric die op het terras gepresenteerd staat. Duurzaamheid is de toekomst. Dit betekent een nieuwe inrichting, nieuw materiaal en een nieuwe energiebron. Het is duidelijk dat BMW er alles aan doet om haar sterke naam te blijven behouden.

Na de inspiratiesessie wordt er druk gesproken over de vraagstukken die er liggen. Welke vorm van brandstof zullen we voortaan gebruiken? Rijden we in de toekomst nog wel zelf? Het is duidelijk dat de inspiratiesessie nieuwe inzichten heeft gegeven en men aan het denken heeft gezet.

Wij kijken nu al uit naar de volgende sessie in april met het thema Duurzaamheid. Zien we je dan?

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!