Flint Dragers www.denozem.com (29 van 79).jpg

Terugblik Inspiratiesessie Fountainheads

Met de slogan ‘if you snooze, you lose’, openden Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen de eerste inspiratiesessie in de artiestenfoyer van Flint. Het thema van deze sessie is Artificial Intellegence en het is al snel duidelijk dat innovatie altijd doorgaat, ook zonder jou. Stilstaan is geen optie, want je wordt zo ingehaald.

Volgens Ginny Romety (CEO IBM) wordt binnen 5 jaar elke beslissing zowel privé als zakelijk ondersteund met AI. Het is dus zaak om snel je verbeelding te gebruiken, wat dit voor jouw omgeving zal betekenen. AI zal onzichtbaar en onmisbaar zijn als stroom. De smartphone, de tablets, het toetsenbord, het stuur in de auto, die worden allemaal vervangen door AI. Dit is een duidelijke wake-up call en zet ons allen aan het denken wat dit voor invloed kan hebben. Het is nog lastig om buiten de huidige kaders te denken en in te schatten hoe we het beste kunnen inspelen op deze ontwikkelingen. Hoe blijf je de concurrent voor en zorg je dat jij de baanbrekende innovator bent?

Genoeg stof om over te praten tijdens de borrel na afloop. En als we een dag later wakker worden, durven we allemaal niet te snoozen. Meteen opstaan en aan de slag, de kansen liggen er nu en die moeten we grijpen! Wij kijken nu al uit naar de volgende sessie op maandag 9 april met het thema Blockchain. Zien we je dan?

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!