hulphond2.jpg

Hulphond Nederland

Op 28 november 2017 vond in Flint een bijzondere benefietavond voor Hulphond Nederland plaats. Het doel van de avond was om geld in te zamelen voor mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag die baat hebben bij de inzet van een hulphond. Op initiatief van restaurant Het Bergpaviljoen en Flint was Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten en ambassadeur van de stichting, te gast met de voorstelling Levensverhalen. Inspiratiebron voor deze benefietvoorstelling waren onder meer de bijzondere verhalen van mensen die weer een nieuw perspectief kregen met de inzet van een hulphond. De voorstelling werd muzikaal omlijst door de Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso” en zangeres Erica Yong.

Door middel van aangrijpende verhalen, films en live muziek maakten de 400 bezoekers op unieke wijze kennis met het bijzondere werk dat de hulphonden overal in Nederland dagelijks verrichten. Peter van Uhm vertelde daarbij over 40 jaar succesvol leiderschap en stimuleerde zijn toehoorders om na te denken over hun eigen levensverhaal.

Voorafgaand aan de theatervoorstelling vond een benefietdiner plaats voor ongeveer 200 gasten. De presentatie was in handen van Anita Witzier. Tijdens het diner werden bijzondere items geveild, zoals een Barista workshop en een behind the scenes theater experience. De aanwezigen boden flink op alle veilingstukken!

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!