Jans Pakhuys

Jans Pakhuys 25-jarige bestaan werd in februari 2018 gevierd in Flint. Jans Pakhuys is een winkel, galerie en atelier die kunstzinnige en creatieve dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij staan voor talentontwikkeling midden in de maatschappij.

Organisator Hanna Salomen: “Het was een mooi moment om stil te staan dat we al 25 jaar in Amersfoort bestaan en dat een plek hebben verworven in het Amersfoortse stadsleven en –beeld.” Hanna kijkt tevreden terug op een geslaagde dag in Flint. “ De AFASzaal was een fijne ruimte en het personeel erg vriendelijk.”

Om het jubileum te vieren trad TheaterTotaal op met de voorstelling ‘Sjeekspier voor Dummies’. Theatertotaal is een groep acteurs met een verstandelijke beperking. Het verhaal draaide om Shakespeare, die moeite had met het bedenken van goede verhalen.

Meer weten van de voorstelling? Flint sprak naast organisator Hanna Salomen ook één van de steracteurs en de regisseuse. Lees het interview hieronder.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!