PaulvanderWalFotografie,Tooninthehouse-49.JPG

Toon Hermans Huis

Op vrijdagavond 23 juni 2017 vond het benefiet Toon in the House plaats in de AFASzaal. In samenwerking met het Toon Hermans huis is er een groots vijf-gangendiner georganiseerd voor het bedrijfsleven gevolgd door een evenzo groots concert met diverse bekende landelijke artiesten.

Flint bood hiervoor de locatie bij uitstek en maakte het mede mogelijk om het diner en het concert onder 1 dak te organiseren. THHA is er voor patiënten èn hun naasten. De Stichting helpt met psycho oncologische zorg en activiteiten om de eigen veerkracht te hervinden. Het muzikale benefiet werd georganiseerd door Marcel Fisser (muzikant & bandleider), initiatiefnemer Boudewijn Coert (eigenaar/kok Toko BoCo) en Sanne Lacor (algemeen coördinator Toon Hermans Huis).

Sanne Lacor: ‘Als goede doelenorganisatie zijn we afhankelijk van giften en donaties. Toon in the house levert een belangrijke financiële bijdrage om ons werk te kunnen doen, maar laat bovenal regio Eemland weten dat we er zijn! Niet iedereen weet de weg naar het Toon Hermans Huis te vinden. Een evenement als deze draagt bij aan onze vindbaarheid. Zodat we nog meer mensen die ons nodig hebben kunnen ondersteunen, want daar draait het om!”

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!