Flint en Corona

Theatervoorstellingen en concerten

De verlenging van de corona maatregelen door de overheid op 23 maart hebben tot gevolg dat in Flint tot 19 april 2021 géén theatervoorstellingen kunnen plaatsvinden. Ook de concerten in de Sint Aegtenkapel gaan niet door
Wel doet Flint mee aan de pilot 'Testen voor Toegang' met 3 testvoorstellingen op 19, 20 en 21 april. Lees meer over de pilot en hoe het in zijn werk gaat.

Bezoekers die kaarten hebben voor voorstellingen of concerten voor de komende periode, zijn per email geïnformeerd. Op een later moment volgt informatie over een vervangende speeldatum. We zijn in overleg met producenten en impresariaten om artiesten in een later stadium toch hun voorstelling of concert te laten spelen. Toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe speeldatum. 

Zakelijke evenementen

Ook voor de zakelijke markt is Flint deels gesloten tot en met 20 april 2021. Zoekt u een locatie voor uw evenement met livestream of voor na deze datum? Bekijk hieronder de zakelijke mogelijkheden voor uw evenement. Onze evenementencoördinatoren staan voor u klaar om u te helpen. U kunt contact met ze opnemen via onderstaande knop.


Opmerkingen, verbeteringen en ideeën van onze bezoekers zijn van harte welkom. Heeft u opmerkingen/ideeën naar aanleiding van uw bezoek aan Flint? Deze kunt u mailen naar kassa@flint.nl, we horen het graag.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang het laatste nieuws