Flint en Corona

Theatervoorstellingen en concerten

De verlenging van de corona maatregelen door de overheid op 23 februari hebben tot gevolg dat in Flint tot 15 maart 2021 géén theatervoorstellingen kunnen plaatsvinden. Ook de concerten in de Sint Aegtenkapel gaan niet door.

Bezoekers die kaarten hebben voor voorstellingen of concerten voor de komende periode, zijn per email geïnformeerd. Op een later moment volgt informatie over een vervangende speeldatum. We zijn in overleg met producenten en impresariaten om artiesten in een later stadium toch hun voorstelling of concert te laten spelen. Toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe speeldatum. 

Zakelijke evenementen

Ook voor de zakelijke markt is Flint gesloten tot 15 maart 2021. Zoekt u een locatie voor uw evenement met livestream of voor na deze datum? Bekijk hieronder de zakelijke mogelijkheden voor uw evenement. Onze evenementencoördinatoren staan voor u klaar om u te helpen. U kunt contact met ze opnemen via onderstaande knop.


Opmerkingen, verbeteringen en ideeën van onze bezoekers zijn van harte welkom. Heeft u opmerkingen/ideeën naar aanleiding van uw bezoek aan Flint? Deze kunt u mailen naar kassa@flint.nl, we horen het graag.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang het laatste nieuws