Flint en Corona

Theatervoorstellingen en concerten

Door de huidige coronamaatregelen zijn er in Flint  tot 9 juni 2021 géén reguliere theatervoorstellingen. Ook de concerten in de Sint Aegtenkapel gaan niet door

Bezoekers die kaarten hebben voor voorstellingen of concerten voor de komende periode, worden per email geïnformeerd. Op een later moment volgt informatie over een vervangende speeldatum. We zijn in overleg met producenten en impresariaten om artiesten in een later stadium toch hun voorstelling of concert te laten spelen. Toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe speeldatum. 

Zakelijke evenementen

Ook voor de zakelijke markt is Flint deels gesloten tot 9 juni 2021. Zoekt u een locatie voor uw evenement met livestream of voor na deze datum? Bekijk hieronder de zakelijke mogelijkheden voor uw evenement. Onze evenementencoördinatoren staan voor u klaar om u te helpen. U kunt contact met ze opnemen via onderstaande knop.


Opmerkingen, verbeteringen en ideeën van onze bezoekers zijn van harte welkom. Heeft u opmerkingen/ideeën naar aanleiding van uw bezoek aan Flint? Deze kunt u mailen naar kassa@flint.nl, we horen het graag.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang het laatste nieuws