flint-site-info-jun-2021-emily-h.png

Flirting with the Blues

Voor de echte liefhebbers is Flirting with the Blues al een begrip. Het zinderende indoorfestival slaagt er jaarlijks in een aantal bluesgiganten naar Flint in Amersfoort te halen, die hun sporen ook internationaal verdiend hebben.

Dit jaar nog geen Flirting With The Blues festival style zoals jullie dat gewend zijn, maar een ‘blues night’ met verfrissende interpretaties, een breed scala aan invloeden en gloednieuwe nummers.. Met optredens van Tineke Schoemaker en Johnny Laporte, Emily H, en King of the World. 

Voor de echte liefhebbers is Flirting with the Blues al een begrip. Het zinderende indoorfestival slaagt er jaarlijks in een aantal bluesgiganten naar Flint in Amersfoort te halen, die hun sporen ook internationaal verdiend hebben. De vijfde editie beslaat dit jaar weer twee dagen.

 

Vrijdag 13 december

Op vrijdag 13 december staat er maar liefst drie uur vlammende blues van twee muziekgiganten op het programma. 

Als eerste treed de Matt Schofield Band op.Gitarist, vocalist en songwriter Matt Schofield mag zich samen met namen als Eric Clapton en Peter Green rekenen tot de top tien van de beste Britse bluesgitaristen ooit! Na een korte pauze kan men genieten van de Coco Montoya Band. Van drummer bij ‘Albert Collins & The Icebreakers’ naar gitarist in ‘John Mayall’s Bluesbreakers’. Coco is geworden tot een top gitarist en vocalist in de bluesrockscene .

Vrijdag 13  december | 19.30 uur – 23.00 uur

Zaterdag 14 december

Op zaterdag 14 december treden er in de AFASzaal en de Foyer van Flint achtereenvolgens maar liefst vijf bands op:  Leif de Leeuw Band, Starlite Campbell Band, Thorbjørn Risager & The Black Tornado, 4G-Session en RootzStock.

Muzikaal vuurwerk is er in de vlammende 4G-Session, waarbij de 4 lead gitaristen Scott Sharrard, Kid Ramos, Paul Nelson en Stef Paglia onder begeleiding van The King’s Rhythm Crew gezamenlijk een bijzonder optreden verzorgen.

Zaterdag 14 december 2019 | 15:30 – 23:30 uur.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!