Flint-site-info-2019-Thorbjorn-Risager-&-The-Black-Tornado-v2.jpg
Flint-site-info-2019-Stralite-Campbell-v2.jpg
Flint-site-info-2019-4G-Session-v2.jpg
Flint-site-info-2019-Coco-Montoya-Band-v2.jpg
Flint-site-info-2019-Matt-Schofield-Band-v2.jpg

Flirting with the Blues

Voor de echte liefhebbers is Flirting with the Blues al een begrip. Het zinderende indoorfestival slaagt er jaarlijks in een aantal bluesgiganten naar Flint in Amersfoort te halen, die hun sporen ook internationaal verdiend hebben. De vijfde editie beslaat dit jaar weer twee dagen.

 

Vrijdag 13 december

Op vrijdag 13 december staat er maar liefst drie uur vlammende blues van twee muziekgiganten op het programma. 

Als eerste treed de Matt Schofield Band op.Gitarist, vocalist en songwriter Matt Schofield mag zich samen met namen als Eric Clapton en Peter Green rekenen tot de top tien van de beste Britse bluesgitaristen ooit! Na een korte pauze kan men genieten van de Coco Montoya Band. Van drummer bij ‘Albert Collins & The Icebreakers’ naar gitarist in ‘John Mayall’s Bluesbreakers’. Coco is geworden tot een top gitarist en vocalist in de bluesrockscene .

Vrijdag 13  december | 19.30 uur – 23.00 uur

Zaterdag 14 december

Op zaterdag 14 december treden er in de AFASzaal en de Foyer van Flint achtereenvolgens maar liefst vijf bands op:  Leif de Leeuw Band, Starlite Campbell Band, Thorbjørn Risager & The Black Tornado, 4G-Session en RootzStock.

Muzikaal vuurwerk is er in de vlammende 4G-Session, waarbij de 4 lead gitaristen Scott Sharrard, Kid Ramos, Paul Nelson en Stef Paglia onder begeleiding van The King’s Rhythm Crew gezamenlijk een bijzonder optreden verzorgen.

Zaterdag 14 december 2019 | 15:30 – 23:30 uur.

Meer dan muziek

‘Flirting with the Blues’ is meer dan alleen een bluesfestival. Flint wordt op zaterdag omgetoverd in een gezellig marktplein met verschillende stands met een gevarieerd aanbod aan cd’s, platen, t-shirts, etc.

TREK theaterkeuken & café

Op vrijdag is TREK geopend voor een regulier theaterdiner. U kunt vooraf reserveren. Op zaterdag staat TREK theaterkeuken & café helemaal in het teken van het festival en heeft de menukaart speciaal op het festival afgestemd. TREK is zaterdag geopend van 16.00 tot 21.30 uur. U kunt zaterdag niet vooraf reserveren.

Passepartout

Flirting with the Blues is een tweedaagsfestival. Koopt u voor beide dagen kaarten, dan kunt u gebruik maken van de passepartout prijs. Plaats de kaarten voor vrijdag én zaterdag in het winkelmandje en de korting wordt automatisch verwerkt. U betaalt dan de passepartoutprijs van € 55,00 voor het totale festival. Een dagkaart kost € 29,50.Een gedeelte van de kaartverkoopopbrengst wordt gedoneerd aan kankeronderzoek. Elk jaar zal daar een onderzoeker of team voor worden aangewezen. Prof. Dr. E. Voest van het Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut zal dit proces begeleiden.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes