Acrobuffos - Air Play (Florence Montmare) 1.jpg
Acrobuffos - Air Play (Florence Montmare) 2.jpg
Acrobuffos - Air Play (Florence Montmare) 3 RGB.jpg
16 okt 2019

Air Play, het betoverend spektakel dat de lucht tot leven brengt

Het internationaal bekroonde ‘Air Play’ is zaterdag 26 oktober te zien in Flint. Tijdens deze avond wordt u meegenomen in een avontuurlijke reis door de lucht, waar alledaagse voorwerpen veranderen in prachtige objecten van een vervreemde schoonheid.

Het is een betoverend en kleurrijk visueel spektakel voor jong en oud. Een spektakel in circusstijl met vliegende paraplu's, enorme ballonnen, gigantische vliegers zweven boven het publiek, confetti lijkt opeens een prachtige sterrenhemel en een reusachtig zwevend baldakijn van zijde danst in de wind. Het zijn oogstrelende beelden die ook nog heel grappig zijn.
Het spektakel is gemaakt en wordt uitgevoerd door het Amerikaanse echtpaar Seth Blom en Christina Gelsone, die hun vaardigheden als straatartiesten combineren met beeldhouwkunst van Daniel Wurtzel, o.a. bekend van Cirque du Soleil. Een ideaal uitje om de herfstvakantie mee af te sluiten! 

Laat u meevoeren door de wind en droom mee met ‘Air Play’.

Kaarten
Kaarten voor Air Play zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!