widget.jpg (1)
05 dec 2019

Akoestische kerstconcert 3JS in Flint

De Volendamse band de 3JS komt met hun kerstconcert Acoustic Christmas op zondag 22 december naar Flint. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller zingen en spelen deze avond de mooiste akoestische kerstliedjes uit de muziekgeschiedenis.

De 3JS bezorgen deze avond een intiem kerstconcert waarin zij een gevarieerd aantal kersthits, klassiekers en liedjes uit hun kerstalbum zullen spelen. Met hun akoestische benadering van het kerstrepertoire, zowel traditioneel als modern, weten Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller het kerstgevoel te vangen zoals geen andere band dat kan. Begeleid door piano, accordeon en basgitaar trekken ze ondertussen al 6 jaar lang de hele maand december door het land. Deze kersttraditie zetten zij nu voort in Flint.

De 3J’s vierden vorig jaar hun tienjarig bestaan met hun show '10 jaar 3JS’. De band heeft meegedaan aan tv-programma’s zoals, De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en recent aan het programma de Mooiste Liedjes, en hebben bewezen dat ze veelzijdig zijn als artiesten. De band heeft dit jaar Robin Küller verwelkomd in hun band die Jan de Witte vervangt.

Kaarten
Kaarten voor de 3JS zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!