André Kuipers en Sander Koenen - Space Academy live (John van Helvert).jpg (2)
07 okt 2019

Bijgeboekt: André Kuipers en Sander Koenen nog een keer te zien in Flint met Space Academy Live

Wegens grote belangstelling voor de voorstelling van astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen is er een show bijgeboekt. Op maandag 23 december is de voorstelling Space Academy Live in de middag nog een keer te zien in Flint. De kaartverkoop hiervoor is reeds gestart via de website www.flint.nl.

Wegens grote belangstelling voor de uitverkochte voorstelling van Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen, is er een voorstelling bijgeboekt. Op maandag 23 december nemen Kuipers en Koenen u in de voorstelling Space Academy Live mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar er kan worden hardgelopen op de muur en gefietst zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels valt, maar zweeft in bollen.

Tijdens deze wervelende show wordt u meegenomen naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live-experimenten komt de ruimte écht tot leven.

Win Meet & Greet met André Kuipers
Iedereen die een kaartje koopt (of al heeft gekocht) maakt kans op een meet & greet met André Kuipers. Wat moet je doen?
Om kans te maken op de meet & greet mail je vóór donderdag 19 december het volgende naar publiciteit@flint.nl:

  • Je voor- en achternaam
  • Je leeftijd
  • Met hoeveel personen je aanwezig bent bij de voorstelling
  • Jouw beste vraag/vragen aan André Kuipers over onze planeet aarde

Uit alle inzendingen worden 5 winnaars (t/m 18 jaar) getrokken. Tijdens de voorstelling zal Sander Koenen de winnaars bekend maken. Zij mogen samen met hun gezelschap naar de meet & greet komen na afloop van de voorstelling. Tevens maakt uw vraag kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen over planeet aarde.

Kaarten      

Kaarten voor André Kuipers en Sander Koenen zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes