Kleine Nachtmuziek, Angela op stap met Mozart - scènefoto 1 (c) Nicoline Woudsma.jpg
28 okt 2019

Angela Schijf in Flint te zien met een eerbetoon aan Mozart

Op zondag 10 november is Angela Schijf te zien in Flint met haar tweede familievoorstelling ‘Kleine Nachtmuziek’ die ze maakt met een live orkest bestaande uit jonge musici. Ze hoopt dat ze iedereen van 6 jaar tot 106 jaar de schoonheid, humor en genialiteit van Mozart kan laten ervaren.

 In ‘Kleine Nachtmuziek’ creëert ze samen met het Mozart Consort een magisch universum, waarin een spannend verhaal wordt vervlochten met de mooiste muziek van Wolfgang Amadeus Mozart. Angela speelt een meisje genaamd Sophie, ze heeft een uniek stel hersens. Ze kan alles, maar de vraag is: is het wel zo leuk om een ‘wonderkind’ te zijn? Het meisje is beslist anders dan andere kinderen. Haar ouders zien haar talenten wel, maar Sophie zelf ziet ze niet. Op een avond vlucht ze het huis uit, weg van de torenhoge verwachtingen, de nacht in, het avontuur tegemoet.

Uit haar pure liefde voor klassieke muziek heeft Angela in 2017 ‘Klassiek to go’ opgericht. Dit met de missie dat kinderen klassieke muziek leren kennen, niet alleen horen maar ook zien en voelen. Afgelopen twee seizoenen stond ze met Vivaldi’s 4 jaargetijden op de planken. Door een groot aantal positieve reacties dus een tweede familievoorstelling, met een andere componist uitgelicht.   


Kaarten
Kaarten voor ‘Kleine Nachtmuziek’ zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!