The Stones vs The Beatles Battle (rechtenvrij) 1.jpg
21 sep 2021

Battle van The Stones & The Beatles live te zien in Flint

Op vrijdag 1 oktober gaat in Flint de battle tussen The Stones en The Beatles los in een muzikale voorstelling. Een prachtige cast met onder meer Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni, Edward Reekers en Manny Angeletti spelen de mooiste nummers van de twee legendarische groepen. Bestel hier uw kaarten.

 In de jaren zestig was het leven overzichtelijk. Men draaide of de platen van The Beatles of die van The Stones. De bands hadden een goede verstandhouding, maar probeerden elkaar waar mogelijk muzikaal te overtreffen. In de voorstelling ‘The Stones vs The Beatles Battle’ wordt de “concurrentiestrijd” dunnetjes overgedaan. Een prachtige cast met onder meer Harry Sacksioni, Edward Reekers, Manny Angeletti en Syb van der Ploeg, speelt de mooiste nummers van de twee legendarische groepen.

The Stones & The Beatles vakken
Voor een extra beleving van de voorstelling wordt de zaal van Flint ingedeeld in een ‘Stones’ kamp en een ‘Beatles’ kamp. Alle even stoelnummers zijn voor The Beatles fans en alle oneven stoelnummers voor The Stones fans.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!