theaterterra-kikkerenhetavontuur-1 - kopie.jpg
theaterterra-kikkerenhetavontuur-2.jpg
theaterterra-kikkerenhetavontuur-7.jpg
theaterterra-kikkerenhetavontuur-8.jpg
06 dec 2019

Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker en zijn vriendjes in Flint

Op zondag 15 december staat Theater Terra in Flint. Deze keer nemen zij Kikker en zijn vriendjes mee. Een vrolijke familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar.

Bij Theater Terra weten ze wel raad met de groene kinderheld uit de prentenboekjes van Max Velthuijs. In een fonkelnieuwe familiemusical neemt de groep de kinderen opnieuw mee in de vrolijke, muzikale en avontuurlijke wereld van Kikker en zijn vriendjes. Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Maar ze moeten snel terug naar huis, omdat het hard begint te regenen. Thuis blijkt een nog veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat de groene kinderheld moedig hulp halen. Kom je ook naar Flint om samen met Kikker dit grote avontuur te beleven?

Kaarten
Kaarten voor ‘Kikker en het avontuur’ zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!