Najib Amhali - Waar was ik (Krijn van Noordwijk) 1.jpg
05 dec 2019

Bijgeboekt: Najib Amhali nóg een keer te zien in Flint

Wegens grote belangstelling voor de voorstelling van Najib Amhali is er een derde voorstelling bijgeboekt. Op dinsdag 5 mei is de voorstelling ‘Waar was ik?’ nog een keer te zien. De kaartverkoop hiervoor is reeds gestart via de website www.flint.nl Op maandag 23 december is de voorstelling Space Academy Live in de avond nog een keer te zien in Flint. De kaartverkoop hiervoor is reeds gestart via de website www.flint.nl.

Najib Amhali is zeer geliefd bij het publiek, blijkt uit de grote belangstelling voor de uitverkochte voorstelling ‘Waar was ik?’. Op dinsdag 5 mei is hij daarom nog een keer te zien in Flint.

‘Waar was ik?’ geeft antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen. ‘Waar was ik?’ dacht de clown die mensen vermaakte maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf. Een nieuwe theatershow van Najib Amhali, met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij de bezoeker zich na afloop wellicht afvraagt: ‘Waar was ik?’.

Kaarten
Kaarten voor Najib Amhali zijn 24 uur per dag op via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!