morssinkhofterratheaterproducties-brugklasdemusical-artwork-liggend.jpg
morssinkhofterra-brugklasdemusical-2.jpg
morssinkhofterra-brugklasdemusical-1.jpg
19 nov 2019

Brugklas de Musical (9+) live te zien in Flint

De populaire en met de Gouden Stuiver 2017 bekroonde tv-serie ‘Brugklas’ komt naar Flint op zondag 1 december. Brugklassers en broertjes en zusjes van brugklassers kunnen nu alle avonturen van de brugklas live in het theater meemaken.

De populaire tv-serie ‘Brugklas’ is binnenkort live te zien op de planken in Flint. Super, want zo kunnen bezoekers alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school van nóg dichterbij meemaken.

In Brugklas De Musical gaan Max, Selma, Emma, Jamie en een nieuwe brugpieper een hiphopmusical maken over Willem van Oranje. Max vindt het een vet idee, lekker out of the box! Maar Emma wil per se de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Kaarten
Kaarten voor Brugklas de Musical zijn 24 uur per dag op de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!