Persfoto Buddy Vedder - Credits Cyriel Jacobs -3000x3000.jpg
WeLoveSongfestival collage.jpg
05 mrt 2020

Buddy Vedder te zien in ‘We LOVE Songfestival’ in Flint

Acteur en zanger Buddy Vedder is toegevoegd aan de line-up van de theatertour ‘We LOVE Songfestival’. In deze interactieve show zingen oud-deelnemers de grootste hits uit 65 jaar songfestival. Op zondag 26 april, de avond voor Koningsdag, staat dit bijgeboekte meezingfeest in Flint op het programma.


Naast Marlayne Sahupala, Esther Hart, Mandy Huydts en Franklin Brown levert ook Buddy zijn vocale bijdragen aan dit nieuwe theaterinitiatief van Koos van Plateringen. Buddy is o.a. bekend als jurylid bij ‘The Masked Singer’ en schitterde afgelopen december nog in ‘The Christmas Show’. Momenteel is Buddy te zien als deelnemer aan het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol’.


Buddy over zijn deelname: "Als presentator en commentator van het Junior Songfestival heb ik al heel wat Douze Points voorbij zien komen. Maar het ‘grote’ songfestival is natuurlijk het echte werk! Het is dé plek waar de beste songs, verschillende culturen, flitsende outfits en de meest verrassende acts samenkomen. Ik vind het te gek dat ik, samen met een swingende live band en natuurlijk de zangers die ons land hebben vertegenwoordigd, de grootste hits in het theater mag brengen. J’aime la vie!"
Koos van Plateringen voegt daaraan toe “Buddy is een multitalent! We zijn heel blij met zijn komst en deelname!”

Reserveren

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!