Ballonvaart Amersfoort. 1920x1080.jpg
09 jun 2021

Cultuur krijgt vleugels!

Flint, De Lieve Vrouw, FLUOR en de Veerensmederij vieren gezamenlijk de heropening van de culturele sector en geven een uniek cadeau weg: privéoptredens van bijzondere artiesten tijdens een ballonvaart boven de regio Amersfoort.

#cultuurkrijgtvleugels
#mooierdanooit

Op vrijdag 18 juni wordt in Nederland met een landelijke campagne gevierd dat de theaters, poppodia en andere culturele instellingen weer open zijn. Ons geduld is lang op de proef gesteld, maar eindelijk mogen we weer: het wordt #mooierdanooit!

Op deze dag presenteren Flint, De Lieve Vrouw, en de Veerensmederij online hun programma voor seizoen 2021-2022. Publiek kan vanaf dat moment favoriete voorstellingen selecteren waarvoor op 3 juli de reguliere kaartverkoop start. Ook FLUOR heeft weer een goed gevuld programma klaarstaan voor komend najaar en 2022.

Winactie: Cultuur krijgt vleugels!
Om te vieren dat ook de Amersfoortse podia weer open mogen en cultuur in onze stad en regio weer vleugels krijgt, geven de vier organisaties gezamenlijk een uniek cadeau: drie ballonvaarten voor twee personen* boven de regio Amersfoort op vrijdagavond 18 juni. Met tijdens de vaarten privéoptredens van Ellen ten Damme, Duda Paiva Company, SPINVIS, Raaf Hekkema, de Ashton Brothers of Stefano Keizers**, verzorgd door Wiegers Ballonvaarten. Dit bedrijf uit de regio is uitgegroeid tot het meest passievolle ballonvaartbedrijf van Nederland met maar liefst 10 operationele heteluchtballonnen. Door de coronacrisis heeft de ballonvaart eveneens maandenlang stilgelegen. Ook zij hebben hun werkzaamheden afgelopen weekend weer mogen opstarten.***

Maak kans op deze bijzondere belevenis
Meedoen aan deze winactie kan door naar www.flint.nl/ballonvaart te gaan en het formulier in te vullen. De winnaars worden uiterlijk donderdagmiddag 17 juni telefonisch op de hoogte gebracht.

Cultuur krijgt vleugels wordt mede mogelijk gemaakt door:  

   

  

* Deze twee personen dienen uit één huishouden te komen.
**Bij slechte weersomstandigheden worden de ballonvaarten verplaatst. In verband met beschikbaarheid is het mogelijk dat op de nieuwe datum andere artiesten optredens zullen verzorgen.
***
Ballonvaarten zijn officieel vrijgesteld van de 1,5m regel. Desondanks worden voor de winnaars alle coronamaatregelen, ook de 1,5m regel tijdens de vaart, in acht genomen. Daarvoor worden de grootste manden ingezet. Het gebruik van een mondkapje tijdens de vaart is verplicht.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!