922-8564-Ronald Snijders_Groot Succes 2_foto Jaap Reedijk (2).jpg
922-2309-Ronald Snijders_Groot Succes 2_foto Jaap Reedijk (1).jpg
24 okt 2019

De koning van het absurdisme, Ronald Snijders, komt naar Flint

De één noemt hem “De koning van het absurdisme” (Elsevier), een ander “Een illusionist met woorden” (Het Parool) of “Grote Ronald is Briljant” (Theaterkrant). Dat kan er maar één zijn natuurlijk: Ronald Snijders. Op vrijdag 1 november is deze grappenmaker met zijn show ‘Groot Succes 2’ te zien in Flint.

Ronald maakt niet alleen grappen tijdens zijn voorstelling, ook aan de naam van zijn voorstelling heeft hij gedacht. ‘Groot Succes 2’ is de opvolger van ‘Groot Succes’, een show die nog niet in de theaters te zien is geweest. Een voorstelling vol onverwachte grappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtenkronkels.

De theaterkrant oordeelde over ‘Groot Succes 2’.: 'Grote Ronald is Briljant.’ ‘Het weggeven van enkele grapjes in een recensie maakt in het geval van Snijders niet veel uit, want in vrijwel elke zin die uit zijn mond komt zit er wel een’.

Snijders stond al eerder in de theaters met zijn voorstelling ‘One Man Show’ en ‘Welke show’, die genomineerd was voor de Poelifinario 2017, de belangrijkste cabaretprijs van Nederland.

Kaarten
Kaarten voor Ronald Snijders zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!