Dolfje Weerwolfje Peggy_de_Haan-95.jpg (1)
19 dec 2019

Splinternieuwe familiemusical Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks

Na de succesvolle Dolfje Weerwolfje de Musical, is daar de nieuwe familiemusical ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’. De musical, gebaseerd is op de kinderboekenreeks van Paul van Loon, belooft weer vol te zitten met leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs. Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks is op zaterdag 4 januari te zien in Flint. Een ideaal uitje om de kerstvakantie mee af te sluiten.

Het heksenbos is verboden terrein voor Dolfje Weerwolfje, want weerwolven en heksen gaan niet goed samen. Ze wonen daarom allebei aan de andere kant van het moeras. Tot hij op een nacht per ongeluk in het heksenbos belandt. Daar leert hij Foeksia de heks kennen die grappig en lief is. Ze woont samen met haar vader Kwark de Tovenaar. Dolfje en Foeksia worden de beste vriendjes.
Maar als moerasheks, juf Minuul erachter komt dat er een weerwolfje in het heksenbos rondloopt, wordt Dolfje gevangen genomen. De strijd tussen de heksen en de weerwolven breekt los. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Na afloop van de voorstelling is er de mogelijkheid om in de foyer een foto te maken met Dolfje en Foeksia tijdens de Meet & Greet.

Kaarten
Kaarten voor Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!