Scenefoto_RHS_093_foto Roy Beusker.jpg
13 sep 2021

De wereldwijde kaskraker Rocky Horror Show te zien in Flint

De Rocky Horror Show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde kaskraker. De Nederlandstalige versie van de rockmusical met in de hoofdrollen Sven Ratzke, Ellen Pieters en Esméé Dekker is op donderdag 30 september te zien in Flint. Bestel hier uw kaarten

 De Rocky Horror Show is een hommage aan de klassiek B-sciencefictionfilms en horror-genres vol libido-testen met onweerstaanbare rockmuziek, met cult-hits als ‘Let’s do the time warp again’. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met het publiek opgebouwd.

Hoofdrolspeler Sven Ratzke is een Duits-Nederlandse entertainer die sinds 1999 internationaal optreedt. Hij speelde voorstellingen in onder meer Engeland, Duitsland, Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland. Ook speelt hij regelmatig in New York. Bezoekers van de voorstellingen roemen Ratzke voor zijn rol in de Nederlandse versie: “Sven is krachtig en komisch” en “Sven Ratzke is een komische stuiterbal”. Naast Ratzke spelen ook musical-vedette Ellen Pieters en jonge talenten Esméé Dekker en Samir Hassan mee in de musical.

Het verhaal
Brad is net verloofd met Janet. Door een lekke band en een onweersbui raken ze verzeild in de wereld van de persverse dokter Frank-N-Furter. Ze maken kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, diennaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. Zo ontaardt een stormachtige avond in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s to the Time Warp again. Een show waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!