willem van hanegem (c) Eric Brinkhorst.jpg
Willem van Hanegem 2  (c) Eric Brinkhorst.jpg
05 sep 2019

Een bijzondere avond met ‘De Kromme’ in Flint

Voetballegende Willem van Hanegem, een van de beste en meest markante voetballers die Nederland heeft voortgebracht, komt op zaterdag 28 september naar Flint om een theatercollege te geven. Het belooft een exclusieve en bijzondere avond te worden waar het publiek wordt meegenomen op avontuurlijke reis door zijn voetballeven.

Een bijzondere en exclusieve avond gaat het worden. Interviewer Eddy van der Lew neemt de in Utrecht opgegroeide Van Hanegem aan de hand van unieke (wedstrijd)beelden mee op avontuurlijke reis door zijn rijke voetballeven, met onder meer aandacht voor het totaalvoetbal van Oranje en het WK van 1974 in West-Duitsland.
Maar ‘de Kromme’ praat ook uitgebreid over zijn jeugd in Utrecht, zijn tijd als voetballer en trainer bij de plaatselijke FC, zijn liefde voor het spelletje en de actualiteit van het moment. Na de pauze is er ruimte voor vragen vanuit de zaal en na afloop is er een meet & greet.

Kaarten
Kaarten voor Willem van Hanegem zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!