foto D&D.jpg
23 apr 2020

Extra editie 'De Lege Zaal' van Flint op Koningsdag

BEKIJK DE UITZENDING

Flint presenteert op Koningsdag een extra editie in de succesvolle reeks online voorstellingen ‘De Lege Zaal’. Op maandag 27 april viert het duo Donna & Debbie om 12 uur ‘Een ouderwetse gezellige Koningsdag’ via Facebook en de website van Flint. Nu er geen verslag op televisie is van Koningsdag in het land, brengt Flint toch het oranjegevoel in de huiskamers.

Speciaal voor de Koningsdageditie van ‘De Lege Zaal’ maakte het duo ‘Een ouderwets gezellige Koningsdag met Donna & Debbie’. De dozen prullaria kunnen terug naar zolder, geen plaatselijke fanfare en vrijmarkt. Gelukkig laten Donna en Debbie de moed niet zakken. Zij nemen de kijker mee naar hun online-koningsdag festijn op ouderwets oer-Hollandse manier.

Live theater kijken in de woonkamer

Deze theaterervaring is maandag 27 april om 12.00 uur live te zien op de Facebookpagina van Flint en op www.flint.nl/de-lege-zaal/. Later is het optreden ook terug te zien op Koningsdagthuis.nl.

Begin april startte Flint met ‘De Lege Zaal’, het wekelijks uitzenden van een live act op vrijdagavond. Op die manier krijgen artiesten toch een podium nu het theater gesloten is en hoeven liefhebbers het theater niet te missen.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!