Beat Promo.png (1)
18 jun 2020

Extra Flint Festival Sessie van Spoffin

De Amersfoortse festivals die deze zomer geannuleerd zijn vanwege de coronamaatregelen, hebben in Flint een podium gekregen. Afgelopen weekenden was de beurt aan Flirting with the Blues en Amersfoort Rabobank Jazz. Alle avonden van de Flint Festvial Sessies waren al snel uitverkocht. Het weekend van Spoffin krijgt een extra sessie op zaterdag 27 juni om 13.30 uur.

B EAT- the sizzling food mix
Spoffin komt dit weekend met de voorstelling B EAT. Theatermaker Iwan Dam en sound designer/DJ Kees van Velthooven maken in ‘B EAT’ een dancetrack van keukengeluiden. Het slijpen van messen,  snijden, hakken en het sissen in de pan.
De kookgeluiden worden opgenomen, gemanipuleerd en direct verwerkt. Een gerecht als compositie. In wisselwerking met het publiek worden de geluiden en de smaken beïnvloed. En dit alles terwijl er echt wordt gekookt.

Een kaartje voor de Flint Festival Sessie kost € 29,50, inclusief lunch/diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en live optreden. Het terras wordt gedurende de hele maand gedeeltelijk overdekt. Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd.

Inloop voor de extra ‘Flint Festival Sessie’ van Spoffin is tussen 12.30 en 13.30 uur. vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen in beperkt.

Kaarten
Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!