25 mei 2020

Flint geeft podium aan geannuleerde Amersfoortse festivals op theaterterras

De Amersfoortse festivals die deze zomer geannuleerd zijn vanwege de coronamaatregelen, krijgen in Flint toch een podium. Onder de titel ‘Flint Festival Sessies’ presenteren festivalorganisaties in juni elke vrijdag en zaterdag een intiem programma op het Flint-terras. Het programma wordt samengesteld door o.a. Flirting with the Blues, Rabobank Amersfoort JAZZ, Spoffin, MalleJan en Dias Latinos. Het concept komt voort uit de succesvolle reeks Kampvuurconcerten die ook dit jaar weer in juni op het gedeeltelijk overdekte terras van Flint plaatsvinden.

Vanaf 5 juni opent TREK theaterkeuken & café het theaterterras op vrijdag en zaterdag. Liefhebbers kunnen voor €29,50 een plaats reserveren voor de ‘Flint Festival Sessies’, inclusief diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en live optredens. Het terras wordt gedurende de hele maand gedeeltelijk overdekt. Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd.

De festivalorganisaties die een podium krijgen in de ‘Flint Festival Sessies’ zijn Flirting with the Blues (5 en 6 juni), Rabobank Amersfoort JAZZ (12 en 13 juni), Spoffin (26 en 27 juni), Dias Latinos (3 en 4 juli) en MalleJan (10 en 11 juli). Voor 19 en 20 juni stond al eerder het jaarlijkse Kampvuurconcert aangekondigd i.s.m. Songwriters Gilde Amersfoort.

Inloop voor de ‘Flint Festival Sessies’ is tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen in beperkt.


Kaarten
Kaarten voor De Flint Festival Sessies zijn te koop via de website van Flint.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!