Michelle Vis en de Paasbrunch van Flint.png
02 mrt 2021

Flint introduceert de Take Away Paasbrunch

Na de succesvolle kerstdiners en Valentijnsdiners komt Flint met de Take Away Paasbrunch. De brunch box bestaat uit een complete box met koude en warme gerechten die op 1e paasdag kan worden afgehaald in Flint. Thuis kan er direct begonnen worden met de brunch: de warme gerechten worden deze keer ook warm meegegeven.

Chef-kok Michelle pakt flink uit voor de brunch box. De goed gevulde box bevat onder andere Engelse scones, voorjaarsquiche, diverse wraps, sandwiches, een salade en een soepje. De complete inhoud van de box is terug te vinden op de website van Flint. Ook aan de kinderen is gedacht door middel van een speciale kinderbrunch box met verrassing.

Geef een Take Away Paasbrunch cadeau

De Take Away Paasbrunch is uitermate geschikt om cadeau te doen aan bijvoorbeeld ouders of grootouders. Nu het niet mogelijk is om Pasen met de familie te vieren is dit een mooi alternatief om er toch een mooie Pasen van te maken. Flint zorgt er voor dat de Paasbrunch in een feestelijke box kan worden opgehaald.

Flint Vrienden krijgen een extraatje
Flint heeft in het huidige theaterseizoen 850 Vrienden. De Flint Vrienden mogen rekenen op een extra presentje bij hun bestelling.

Ga naar de bestelpagina van de Paasbrunch

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!