23 nov 2020

Flint introduceert Take Away Kerstdiners

Flint is gestart met de verkoop van Take Away Kerstdiners. Nu het in het theater en haar restaurant TREK erg rustig is, heeft het theater een andere manier gevonden om contact te houden met haar bezoekers. De kerstdiners kunnen op donderdag 24 december worden afgehaald in Flint. Thuis hoeft men alleen nog de finishing touch te verzorgen.

Op het menu staat een culinair hoogstaand viergangendiner. Er kan gekozen worden uit een normale en een vega variant. Zelfs een broodje vooraf of een fles wijn kan mee besteld worden op de website van Flint. De gerechten staan op donderdag 24 december tussen 12.00 en 17.00 uur klaar om opgehaald te worden. De gerechten zijn dan t/m 26 december houdbaar in de koelkast.

Hoogstaand kerstdiner
In een handomdraai kunnen thuis de gerechten afgemaakt worden. Door middel van de bijgeleverde instructiekaart en instructievideo kan zelfs de grootste kluns in de keuken het voor elkaar krijgen om dit jaar een hoogstaand kerstdiner te presenteren. Met de meegeleverde menukaarten voor op tafel wordt dit een kerst om nooit te vergeten.

Flint Vrienden krijgen een extraatje
Flint heeft in het huidige theaterseizoen 850 Vrienden. De Flint Vrienden mogen rekenen op een extra presentje bij hun kerstbestelling.

Kerstdiners bestellen
De Take Away Kerstdiners van TREK zijn 24 uur per dag op www.flint.nl/kerstdiner te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bestellen kan tot maandag 21 december.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!