03 jun 2021

Flint lanceert het Welkom Terug arrangement

De coronamaatregelen raken ons allemaal. Afgelopen jaar was een jaar van thuiswerken en zagen we onze collega’s nauwelijks. Gelukkig mogen we vanaf zaterdag 5 juni weer groepen van 50 ontvangen in het theater. Daarvoor heeft Flint het ‘Flint Welkom Terug arrangement’ gelanceerd. Een all-inclusive arrangement dat te reserveren is tot en met 50 personen.

Een personeelsbijeenkomst, teamlunch of kick-off vindt plaats in het sfeervolle restaurant Trek. Hier is voldoende gelegenheid voor een bijeenkomst van 20 tot 50 personen en eventuele sprekers. Het volledige restaurant wordt verlicht in de kleuren van het bedrijfslogo en er is een LEDscherm om eventueel bedrijfshuisstijl terug te laten komen. De medewerkers van Flint voorzien de gasten van een hapje en drankje aan tafel.

Tijdens de borrel staan de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de hygiëne voorop. Per bijeenkomst wordt gekeken naar de beste en veiligste invulling. Ook is het luchtbehandeling systeem binnen Flint aangepast, zodat alle ‘vervuilde’ lucht wordt afgezogen en dat er alleen maar ‘schone’ verse buitenlucht naar binnen wordt gebracht in het gehele pand.

Een medewerkersbijeenkomst in Flint?
Wij bespreken graag de mogelijkheden! Neem contact op via evenementen@flint.nl of via 033-4229230.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!