Cursus kijken naar boekbewerking zonder tekst.jpg
27 nov 2019

Flint organiseert cursus ‘Kijken naar boekbewerkingen’

Flint organiseert voor liefhebbers van toneel de cursus ‘Kijken naar boekbewerkingen’. Deelnemers bezoeken 2 toneelvoorstellingen en 3 aparte cursusavonden. De voorstellingen die aan bod komen zijn ‘De Tolk van Java’ en ‘De Aanslag’.

De eerste cursusavond is op 11 december. Deze inleidende avond gaat o.a. over adaptatie, het bewerkingsproces van boek naar toneel en het verschil tussen literatuur en theater. Op 8 januari en 13 mei zijn de voorbereidende cursusavonden op het bezoek van de voorstellingen op 22 januari en 17 mei.

Laura Simonse geeft de cursus. Laura is werkzaam als freelance dramaturg en gaf eerder de cursus ‘Kijken naar Shakespeare’ in Flint.

De cursus kost € 125,- per persoon. Dit is inclusief de kaartjes voor de voorstellingen en koffie en thee tijdens de cursusavonden. Na de voorstellingen is er tevens een nabespreking met een hapje en drankje.

Kaarten
Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!