FWTB Emily H ATBE www (5).jpg
17 jun 2021

Flint organiseert Zomer Sessies op terras

Deze zomer organiseert Flint de Zomer Sessies. Vier weekenden lang is de binnenplaats van Flint de place to be voor lekker eten in combinatie met live entertainment. Wegens de coronamaatregelen is de capaciteit op het terras nog beperkt, maar dat zal niet afdoen aan de sfeer. Het concept komt voor uit de succesvolle reeks Flint Festival Sessies die vorig jaar werden georganiseerd doordat alle Amersfoortse Festivals niet door konden gaan.

Vanaf vrijdag 25 juni opent het theaterterras op vrijdag en zaterdag. Liefhebbers kunnen voor € 29,95 een plaats reserveren inclusief driegangendiner en live optredens. Het terras wordt gedurende alle sessies gedeeltelijk overdekt.

De organisaties die een podium krijgen in de reeks optredens zijn Flirting with the Blues met Emily H. (25 en 26 juni), Mallejan met Janneke de Bijl en Sjors van der Panne (2 en 3 juli) en een kleurrijke Dinnershow door Stichting Keiroze (9 en 10 juli). Voor 16 en 17 juli staat het jaarlijkse Kampvuurconcert op de planning met singer-songwriter Judy Blank.

Inloop voor de ‘Flint Zomer Sessies’ is tussen 17.30 en 18.30 uur. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen in beperkt.

Kaarten

Kaarten voor de Flint Zomer Sessies zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!