BLACKBOX (poster-beeld).jpg
02 sep 2021

Flint presenteert tijdens Rondje van de Stad de BLACKBOX, een theatrale trip met techniek in de hoofdrol

Tijdens het Rondje van de Stad op zondag 12 september presenteert Flint de BLACKBOX: een theatrale trip met techniek in de hoofdrol. Een bijzonder spel van licht, geluid, ruimte en video. De BLACKBOX is van 12 tot 17 uur elk uur gratis te bezoeken. 

BLACKBOX is een theatrale trip waarin alle zintuigen van de bezoeker worden geprikkeld. Theater gaat om emotie; om gezamenlijk de adem inhouden, verwonderen, huilen en schrikken.

Tijdens de lockdown is theatermaker Isaäk Hofland in opdracht van Flint aan de slag gegaan met het maken van een voorstelling over de kracht van kunst. Omdat het tijdens de lockdown niet mogelijk was om met anderen live bij elkaar te komen besloot Isaäk een voorstelling te maken zonder acteurs. Dit resulteerde in een bijzonder spel van licht, geluid, ruimte en video. In deze theatrale trip speelt de techniek de hoofdrol en staat de bezoeker er middenin.

De BLACKBOX is in Flint te bezoeken tijdens het Rondje van de Stad op zondag 12 september. Van 12:00 tot 17:00 uur is er elk uur de mogelijkheid om de BLACKBOX te betreden. Er kunnen per keer 30 personen naar binnen. De leeftijd is vanaf 12 jaar. Het is niet nodig om vooraf te reserveren.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!