23 mrt 2020

Flint sluit deuren tijdelijk als maatregel tegen Coronavirus

Als landelijke maatregel tegen de verspreiding van het Corona-virus, heeft de overheid bepaald dat evenementen tot 1 juni dienen te worden afgelast. Flint geeft gehoor hieraan en annuleert de voorstellingen en evenementen tot 1 juni. Ook de concerten in de Sint Aegtenkapel worden afgelast. Bezoekers die kaarten hebben voor voorstellingen in deze periode, worden per email geïnformeerd.

Het streven is om alle uitvoeringen op een later moment in te halen. Daarom is restitutie van reeds gekochte kaarten momenteel niet mogelijk. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. De reeds gekochte kaarten blijven daarvoor dan geldig.

Het bespreekbureau is tijdelijk fysiek gesloten, maar is wel telefonisch en per mail bereikbaar. Ook TREK Theaterkeuken & café blijft tot nader bericht gesloten. 

Contactmogelijkheden Flint:
kassa@flint.nl
033 4 229 229

Update 7 mei:

Voor theaters zijn richtlijnen vanaf 1 juni versoepeld. Flint kan na die datum de deuren nog niet openen voor honderden bezoekers per avond. Daarom treffen wij op dit moment in Flint de nodige voorbereidingen om u als bezoeker straks zo veilig mogelijk te ontvangen. Dat zal met de noodzakelijke afstand zijn en in kleinere getalen dan u gewend bent. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Producenten en gezelschappen staan voor de uitdaging om voorstellingen door het land te laten reizen, die met (noodgedwongen) minder bezoekers in de zaal toch de kosten kunnen dekken. Ook voor de veiligheid van de spelers moet de nodige afstand onderling gehouden worden.

Kortom... zowel schouwburgen als artiesten zijn achter de schermen druk bezig om voorbereidingen te treffen. Dan kunt u straks (in aangepaste vorm) weer van een prachtige theateravond genieten.

Nog steeds is het streven dat u op een latere datum de voorstelling kunt bezoeken waarop u zich verheugd hebt. Op nationaal niveau wordt er druk overlegd tussen het ministerie, de theaters, poppodia, producenten en artiesten over hoe we dit op kunnen lossen. Flint volgt deze landelijke richtlijnen. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar nieuwe data voor de voorstellingen die nu geen doorgang kunnen vinden.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!