Voor theaterbezoekers.jpg
13 okt 2020

Flint sluit opnieuw tijdelijk deuren voor theaterbezoek

De aangescherpte corona-maatregelen van de overheid hebben tot gevolg dat in Flint de komende weken geen theatervoorstellingen plaatsvinden. Voor het theater is het financieel niet haalbaar om voorstellingen te presenteren aan een groep bezoekers tot maximaal 30 bezoekers. Klassieke concerten in de Sint Aegtenkapel gaan wel door voor dit maximum aantal. Voor de zakelijke markt blijft Flint wel geopend voor vergaderingen en congressen met een groepsgrootte van maximaal 30 personen.

Bezoekers die kaarten hebben voor voorstellingen voor de komende periode, worden per email geïnformeerd. Op een later moment volgt informatie over een vervangende speeldatum. Het streven is om alle uitvoeringen op een later moment in te halen.

Aanleiding voor de verregaande maatregelen is het toenemende aantal coronabesmettingen. Door bijeenkomsten te beperken en reizen te ontmoedigen streeft de overheid ernaar om de tweede golf aan besmettingen terug te dringen.
Twee weken geleden kondigde de overheid al aangescherpte maatregelen aan. Per veiligheidsregio werden uitzonderingen gemaakt. Alle uitzonderingen, inclusief die voor Flint, worden nu teruggedraaid om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Voor de zakelijke markt blijft Flint geopend voor vergaderingen (in ruime opstelling) en congressen (met streamingmogelijkheden) met een groepsgrootte van maximaal 30 personen.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes