1980061380d9ac8abce4f13cf72a43dc.jpg
02 okt 2018

Flint tweede in verkiezing voor gastvrijheid!

Met trots mag Flint mededelen dat het theater op 2 oktober tweede is geworden bij de verkiezing van ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ in de categorie Grote Gemeenten. Directeur Harold Warmelink: “Ik ben heel trots op de erkenning van het publiek.” De theaterverkiezing is een publieksprijs. Dit maakt de prijs extra waardevol voor het Amersfoortse theater.

Samen met gastvrouw Eva Matthee was directeur Harold Warmelink op 2 oktober aanwezig bij de prijsuitreiking om de award in ontvangst te nemen. Hij geeft aan dat hij “ongelofelijk trots” is op het Flint-team, want zij hebben het harde werk gedaan om deze prijs in de wacht te slepen. 

In totaal deden veel theaters mee in de categorie Grote Gemeenten waarvan 10 theaters genomineerd waren, waaronder Flint. Vorig jaar was Flint ook  genomineerd en behaalde het theater ook de tweede plaats. Dit jaar ging het Amersfoortse theater weer met zilver naar huis. Het Zaantheater uit Zaandam ging er met de eerste plaats vandoor. Het Stadstheater in Zoetermeer kreeg brons.

25.000 leden van ANWB hebben hun stem uitgebracht op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw. Zij spraken hun waardering uit voor het aanbod van voorstellingen, de bereikbaarheid, de horeca in en om het theater, het prijsniveau, het zitcomfort, het zicht op het podium en de sfeer en uitstraling. De stemmers lieten weten het vooral erg te waarderen dat bezoekers bij Flint een pauzedrankje krijgen en dat er niet betaald hoeft te worden voor de garderobe.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!