Collage 2019-2020.jpg (2)
27 mei 2019

Flint verkoopt meer dan voorgaande jaren tijdens start kaartverkoop!

Op zaterdag 25 mei is de kaartverkoop van start gegaan voor het theaterseizoen 19-20 van Flint. De online verkoop trok ook dit jaar veel bezoekers. De bestelprocedure verliep soepel. Rond 12.00 uur was de digitale wachtrij verdwenen. Tijdens de Vriendenverkoop een week ervoor en de reguliere verkoop afgelopen zaterdag zijn er bijna 36.500 kaarten verkocht voor het nieuwe seizoen. Dat zijn bijna 5000 kaarten meer dan vorig jaar, een stijging van maar liefst 15%.

Ondanks dat de meeste bezoekers via de website bestellen, stond er op zaterdagochtend toch een handje vol enthousiastelingen die nog steeds liever hun bestelbon inleveren bij het bespreekbureau. Deze bezoekers werden opgewacht met een kopje koffie met wat lekkers.

Succesvol cabaret
De cabaretvoorstelling van Brigitte Kaandorp was binnen no time uitverkocht, net als Daniël Arends, Patrick Laureij, Najib Amhali, Kasper van der Laan en Ali B. Voor veel andere cabaretiers zijn nog wel kaarten beschikbaar, zoals Youp van ’t Hek, Bert Visscher en Ton Kas. De voorstellingen van Nienke Plas en Ilse Delange waren al eerder in de verkoop gegaan en direct uitverkocht. Ook The Analogues zijn niet meer beschikbaar.

Flint producties        
De tijd en energie die Flint in bijzondere coproducties steekt, werd afgelopen week ook al beloond. Onder andere het kamermuziekfestival ‘September Me’, bluesfestival ‘Flirting With The Blues’, de Rollerdisco en de ‘Kampvuurconcerten’ werden al goed verkocht. Er zijn gelukkig nog wel goede plekken beschikbaar, dus komt dat zien!

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!