Content Amersfoort tekenmoment.jpg
22 jun 2021

Flint verwelkomt nieuwe drager Content Amersfoort

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Content Amersfoort. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van dit bedrijf. Deze samenwerking draagt bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Content Amersfoort
Content Amersfoort stimuleert lokaal ondernemen, en faciliteert in het bevorderen van onderlinge handelsrelaties in Amersfoort, Leusden en Hoevelaken. Het concreet matchen van vraag & aanbod tussen ondernemers, dat is de primaire dagelijkse activiteit.

Naast de lokale bedrijven en ondernemers zijn ook de inwoners van Amersfoort later dit jaar een belangrijke doelgroep voor Content! Het is het doel van Content Amersfoort om het bestedingsgedrag van de Amersfoorters in de eigen stad te vergroten.

Initiatiefnemer Danny Rietveld: “We zijn er trots op dat we ons nu al mogen verbinden een Flint. De overeenkomsten tussen Flint en Content? Dat zijn er veel, maar de belangrijkste: Samen maken we Amersfoort een stukje mooier, ieder op zijn eigen manier. ” 

Samenwerking
Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers. 

 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!