11 feb 2021

Flint verwelkomt nieuwe Drager Depodog

Flint verwelkomt nieuwe Drager Depodog

 

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en DepoDog. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van dit bedrijf. Deze samenwerking draagt bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Depodog
DepoDog biedt sinds 1995 diverse oplossingen voor het opruimen van de hondenpoep. Ruim 600 gemeenten, campings en recreatieparken maken gebruik van de hondenpoepbak DepoDog of de poepzakjesdispenser DepoDog Junior. Ook de verwijsborden geven de boodschap duidelijk weer; ruim de hondenpoep op, gebruik een poepzakje en gooi het gebruikte zakje in de hondenpoepbak of afvalbak.

Het werkt, hondenpoep wordt opgeruimd en straten en parken zijn weer schoon.

 “Als Amersfoorts bedrijf dragen wij Flint een warm hart toe. Zeker in deze tijd moet je elkaar vinden en steunen.” aldus Joyce Huurman, DepoDog

Samenwerking
Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers. 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!