Building 3.jpg
Open ICT foto.jpg
30 nov 2020

Flint verwelkomt Open ICT en Building Services Amersfoort als nieuwe Dragers!

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Open ICT en Flint en Building Services. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van deze bedrijven. Deze samenwerkingen dragen bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Open ICT
Open ICT is eind 2004 opgericht door Roy Scholten met de intentie zijn kennis van Open Source producten in zetten voor het Midden en Klein Bedrijf. De dienstverlening verplaatste zich snel richting Microsoft en andere breed gebruikte oplossingen die tegenwoordig een groot deel van het portfolio innemen. Inmiddels is Open ICT uitgegroeid tot een volwaardig IT partner gevestigd te Amersfoort met verschillende expertises. De klanten van Open ICT zijn actief in diverse sectoren, uiteenlopend van dienstverleners tot productiebedrijven.

Open ICT heeft het afgelopen jaar gezorgd dat alle medewerkers van Flint thuis kunnen werken.  Ook zorgen zij voor een stabiele netwerkverbinding voor de online evenementen. Open ICT is voor Flint een fijne en flexibele partner.

“Naast dat we Flint een warm hart toedragen, hebben we voor het Dragerschap gekozen om de regionale bekendheid van Open ICT te vergroten. Als IT-dienstverlener zijn we sinds 2012 actief in Amersfoort, maar slechts weinig bedrijven hebben van ons gehoord. Sinds de samenwerking met Flint zien we dat we vaker herkend worden en in gesprek komen met lokale partijen, waaruit mooie samenwerkingen zijn ontstaan. Bovendien is de visie van Open ICT om dé IT-afdeling buiten de deur te zijn. Dan is het erg prettig om regelmatig bij onze klanten over de vloer te komen, medewerkers te spreken en op die manier meer pro-actief te kunnen meedenken over hoe IT ingezet kan worden om het dagelijks werk te vergemakkelijken. Zo worden minder "brandjes" geblust en ontstaat een echte samenwerking, zoals die met Flint. “ Aldus Roy Scholten, directeur Open ICT

Building Services
Als totaal installateur ontwerpen en onderhouden zij duurzame elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. De energiebehoefte beperken, duurzame energie en efficiënt gebruik van fossiele brandstoffen staan hierbij centraal. Building Services is een klein bedrijf waardoor we snel kunnen schakelen en groot met alle expertise en power. Wij werken met klant specifieke teams. Zij doorgronden het proces en sluiten hierop aan door zowel technisch, financieel en communicatief transparant met elkaar te werken. Of het nu kleine reparaties betreft of een complete renovatie binnen uw bedrijf.

“Building Services brengt mensen en techniek samen. Ook cultuur brengt mensen samen! Daarom dragen wij de Flint een warm hart toe.” Aldus Gerrit Noordermeer, directeur Building Services

Samenwerking
Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers. 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!