Flip FabriQue -Transit (Emmanuel Burriel) 2.jpg
26 nov 2019

Flip Fabrique brengt circusshow van wereldformaat in Flint

De Canadese circusgroep Flip Fabrique is op zaterdag 7 december in Flint met hun bejubelde show ‘Transit’. Het gezelschap brengt een sensationele mix van acrobatiek, jongleerwerk, hoepelacts, humor en livemuziek.

De leden maakten deel uit van topgezelschappen als Cirque du Soleil en Cirque Éloize, en werden in 2011 door oprichter en artistiek leider Bruno Gagnon bij elkaar gebracht. Met de debuutvoorstelling ‘Attrape-Moi’ denderde Flip FabriQue succesvol het internationale acrobatiekwereldje binnen en sindsdien zijn de zes leden zo’n beetje onafgebroken aan het toeren.

In ‘Transit’ laten ze zien hoe hun leven on the road eruitziet. Tegen een decor van metershoog opgestapelde koffers en kisten halen ze vaak adembenemende toeren uit. Denk je alle diabolo-, hoepel- en jongleerkunstjes wel gezien te hebben? Think again. Flip FabriQue legt de lat hoger dan je voor mogelijk houdt.

“Een van de leukste, hipste en brutaalste circusshows van de afgelopen jaren.” de Volkskrant *****

“This troupe offers acts that don't  seem humanly possible” New York Times

Kaarten

Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!