Nasrdin Dchar - JA (Daniel J. Ashes) 1.jpg
25 sep 2019

Gouden Kalf winnaar Nasrdin Dchar met voorstelling ‘JA’ te zien in Flint

Op zaterdag 5 oktober is Nasrdin Dchar te zien in Flint met zijn solovoorstelling ‘JA’. Een persoonlijke reis en zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern: de liefde. Dchar werd overspoeld met een sterrenregen voor deze voorstelling.

Tussen de avond dat Nasrdin Dchar zijn vrouw ontmoet en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd, als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is? Misschien wel omdat trouwen tot de tien meest stressvolle gebeurtenissen uit ons leven behoort. In dezelfde persoonlijke stijl als zijn voorgaande voorstelling ‘DAD’ laat Dchar zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA’ kunt zeggen.

Nasrdin Dchar won in 2011 een Gouden Kalf voor zijn rol in de film Rabat. Hij speelde hoofdrollen in diverse films en series en was als gastacteur verbonden aan het Theater Rotterdam. Zijn solo voorstelling ‘DAD’ werd geselecteerd voor het Theaterfestival 2017 en bekroond met de publieksprijs. Overspoeld met een sterrenregen, werd ook ‘JA’ lovend ontvangen. Het stuk werd geroemd om zijn persoonlijke noot en aanzet tot verbinding.

Kaarten
Kaarten voor ‘JA’ zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!