Landscape4.jpg
18 mei 2021

Grappige Zaken nieuwe Drager van Flint

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Grappige Zaken. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van dit bedrijf. Deze samenwerking draagt bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Grappige Zaken
Grappige Zaken, opgericht in 2016, is een impresariaat dat de (grappige) zaken anders aanpakt. Met een frisse blik enthousiasme en veel passie wijken ze af van de traditionele paden.

De prioriteit van Grappige Zaken ligt bij het produceren, programmeren en boeken van een theatertour voor cabaretiers. Naast avondvullende theatertours verzorgen zij cabaret op maat voor evenementen of bedrijven. Verder produceert en programmeert Grappige Zaken de theatertournees van TRYO (trio cabaretiers try-outen), Knock Out Comedy Crew en de finalistentournee van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Grappige Zaken staat voor professionaliteit, betrokkenheid, passie, vernieuwing, en ambitie. 

“Als geboren Amersfoortse cabaretier begon ik 5 jaar geleden impresariaat Grappige Zaken waarmee we inmiddels 19 cabaretiers & comedians vertegenwoordigen. Een samenwerking van Flint en het ondersteunen als Flint Drager is een logische volgende stap. Zo dragen we in onze eigen stad een steentje bij.” 

Samenwerking
Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers. 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!