Hans Teeuwen (1).jpg
29 jan 2020

Hans Teeuwen komt naar Flint!

Nou lekker dan. Hans Teeuwen gaat weer de theaters in! Op 5 april 2020 is hij te zien in Flint met zijn een try-out van zijn programma ‘Nou Lekker Dan’. Het is vier jaar geleden dat hij op de planken stond met de uitverkochte tour van ‘Echte Rancune’. De verkoop start op maandag 3 februari om 10.00 uur via ww.flint.nl. Flint Vrienden bestellen eerder en ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Nou Lekker Dan
De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.

Kaarten
Kaarten voor Hans Teeuwen zijn vanaf maandag 3 februari om 10.00 uur te bestellen via de website van Flint. Maximaal 4 kaarten per bestelling. Flint Vrienden kunnen vanaf vrijdag 31 januari bestellen en hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen via de mail.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!