peuterfestival.JPG
Peuterfestival - Vriendelijke-draak╕Marieke Vos.jpg
10 okt 2019

Herfstvakantietip: Bezoek het Peuterfestival (2+)

Op woensdag 23 oktober wordt de foyer van Flint omgetoverd in een Kabouterbos. Het wordt een feestelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa’s en mama’s, opa’s en oma’s op de oppas. Tijdens het festival zijn er twee voorstellingen te zien: Dikkie Dik (2+) en De Vriendelijke Draak (4+).

In de foyer kunnen de peuters lekker losgaan in het Kabouterbos. In het Kabouterbos vol met rood-wit-gestipte paddenstoelen mogen ze de Kabouters helpen met hun belangrijke dagelijkse taken zoals hout sprokkelen, blaadjes verzamelen, boeketjes maken en het grind harken.

De Vriendelijke Draak (4+)
Tijdens het festival zijn er twee voorstellingen te zien in Flint. Dikkie Dik en de taart (2+) en De Vriendelijke Draak (4+).

De Vriendelijke Draak is een spannende muzikale voorstelling over draken en vooroordelen. Teun denkt dat hij alles weet van draken. Ze zijn bloeddorstig, gemeen en niet te vertrouwen. Dan wordt het dorp ZoZaai opgeschrikt door zo’n monster. Teminste… Hoorde Teun dat goed? Was de draak aan het rijmen? Iedereen is bang. Maar deze draak is helemaal niet gemeen. Het is juist een vriendelijke draak…

Kaarten
Kaarten voor het Peuterfestival zijn 24 uur per dag via de website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!