FWTB Emily H ATBE www (3).jpg
23 sep 2021

Indoor bluesfestival Flirting with the Blues in Flint

Op 9 oktober vormt Flint opnieuw het decor voor het indoor blues festival ‘Flirting with the Blues’. Ook dit jaar is er aansprekende line-up voor de liefhebbers van de blues in al zijn facetten, zoals onder anderen de Amersfoortse Emily H. Bestel hier uw kaarten. 

Voor de echte blues liefhebbers is Flirting with the Blues al een begrip. Deze editie wordt er een blues night georganiseerd met verfrissende interpretaties, een breed scala aan invloeden en gloednieuwe nummers van drie top acts.

Emily H.
Zangeres Emily H. wordt door velen omschreven als een “diamantje”. De 21 jarige Amersfoortse performt met gemak, overtuiging en zeggingskracht van iemand met veel meer jaren op de teller. Soul, country, jazz, funk en rhythm & blues behoren tot haar invloeden, waaraan zij met haar ijzersterke band graag een eigen draai geeft.

Tineke Schoemaker & Johnny Laporte
Dit blues duo weet met eenvoud meer zeggingskracht te bereiken. Ze gaan terug naar de roots en gaan opzoek naar de essentie in de blues.

 King of the World
Sinds de oprichting in 2012 is King of the World een begrip in de binnen- en buitenlandse roots & blues scene. Met de komst van Stef Delbaere op gitaar (2018) en de CD “Connected” (2019) is deze status nog eens stevig bevestigd.
Een band die zichzelf heeft herontdekt en waar de klasse en energie vanaf druipt!

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!